Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: با شدت گرفتن پیک چهارم کرونا تمهیداتی صورت گرفته بود که در صورت نیاز صد در صد تخت‌های بیمارستانی به کرونایی‌ها اختصاص یابد ولی خوشبختانه با کنترل شدت شیوع، نیازی به این کار نشد.

جواد معظمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت تامین دستگاه‌های اکسیژن ساز برای بیمارستان‌های استان اظهار کرد: در حال حاضر به جز بیمارستان امام علی (ع) در هیچ یک از بیمارستان‌های استان مشکل تامین اکسیژن نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای حل مشکل بیمارستان امام علی (ع) هم رایزنی‌هایی با وزارت بهداشت صورت گرفته، به زودی یک مخزن تولید اکسیژن ۲۰ تنی به این مجموعه اضافه می‌شود.

این مسئول در پاسخ به اینکه در حال حاضر وضعیت بیمارستان‌های استان از لحاظ بستری بیماران کرونایی چگونه است، گفت: درصد بستری بیماران کرونایی در بیمارستان‌های استان ثابت نیست و متاثر با شیب شیوع تغییر می‌کند.

وی اضافه کرد: با شدت گرفتن پیک چهارم کرونا تمهیداتی صورت گرفته بود که در صورت نیاز صد در صد تخت‌های بیمارستانی به کرونایی‌ها اختصاص یابد ولی خوشبختانه با کنترل شدت شیوع، نیازی به این کار نشد.

معظمی ادامه داد: در حال حاضر ۹۰ درصد بیماران بستری در بیمارستان امام علی (ع) هستند و بیمارستان کوثر هم در رتبه دوم قرار دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: تعداد بیماران کرونایی در بیمارستان مدنی به واسطه اینکه بیشتر بیماران ترومایی و تصادفی استان را پذیرش می‌کند و همچنین بیمارستان کوثر به واسطه پذیرش بیماران قلبی، به نسبت کمتر است.

وی افزود: طبق دستور استاندار قرار بود بیمارستان‌های خصوصی استان هم از ۵۰ درصد ظرفیت خود برای پذیرش بیماران کرونایی استفاده کنند که خوشبختانه تا کنون نیاز نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی البرز بیمارستان های استان بیمارستان امام علی بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۸۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد

به گزارش قدس خراسان،متخصص جراحی مغز و اعصاب در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور گفت: آقایی ۴۱ ساله با شکایت افت هوشیاری به اورژانس مرکز مراجعه کرد و پس از معاینه اولیه و با توجه به شرح حال اخذ شده و اقدامات تشخیصی صورت گرفته، تشخیص خونریزی مغزی به دنبال آنوریسم مغزی داده شد که بلافاصله بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفت.
دکتر معراج فروغی اصل با اشاره به اینکه این نوع بیماران در گذشته برای معالجه به مشهد اعزام می‌شدند، افزود: انجام عمل جراحی درمان خونریزی جزء عمل‌های پرخطر بوده و آمار مرگ و میر آن بسیار بالاست، اما این عمل جراحی در بیمارستان حکیم به طور موفقیت‌آمیز انجام و بیمار با وضعیت عمومی مناسب و بهبودی نسبی از بیمارستان مرخص شد.
وی تصریح کرد: به همت مسئولین بیمارستان امکانات و تجهیزات لازم برای انجام عمل‌های مشابه و مراقبت‌های ویژه از این بیماران در این مرکز مهیا شده است و همشهریان و بیماران نیازمند دیگر نیازی به مراجعه به مشهد و سایر استان‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • پدیده جدید و مشکوک « پاکدم » در مراکز تفریحی شهر
  • پدیده جدید و مشکوک «پاکدم» در مراکز تفریحی شهر
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس